5. međimurski festival sportske rekreacije na selu

U nedjelju, 22. travnja 2012., udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu bila je domaćin tradicionalnog petog međimurskog festivala sportske rekreacije na selu, koji se održao na stadionu NK „Venera“ u Pleškovcu. Te su seoske igre samo dio događanja i svečanosti kojima su obilježeni dani naše općine.

Okupilo se dvjestotinjak sudionika u šest ekipa – ekipa općine Mala Subotica, udruga mladih Stanetinec, udruga žena „Breza“ Brezje, udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Plešivica, udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Dragoslavec Breg i ekipa domaćina.

Natjecalo se u 10 disciplina. Napetoj i korektnoj borbi i postizanju izvrsnih rezultata ni kiša koja nas je cijelo vrijeme pratila nije smetala. Nakon neizvjesnosti do samoga kraja, prvo mjesto i prijelazni pehar osvojila je ekipa općine Mala Subotica, domaćini su bili drugi, a treće je mjesto pripalo udruzi mladih iz Stanetinca.

Nakon sportskog dijela seoskih igara, uslijedio je vrlo zanimljiv ples srca, a kasnije i veselica do kasnih noćnih sati.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content