Nogomet: Premijera na obnovljenom igralištu u Brezju

U prvom domaćem proljetnom susretu 3. MNL zapad Nogometni klub Hajduk u Brezju u nedjelju u 16:00 sati dočekuje Slogu iz Štrigove. Bit će to utakmica kao i svaka druga, žestoka i borbena za tri boda.
Ono što će dočekati igrače i navijače svakako su brojen novine. Stara i rasklimana ograda zamijenjena je novom koja daje potpuno drugačiji izgled cjelokupnog igrališta Hratsje.
Osim same ograde napravljeno je još dosta toga. Postavljene su nove klupe za igrače i delegata, zamijenjeni su golovi, iza golova se radilo na raščišćavanju šume i okoliša. Uređena je unutrašnjost klupskih prostorija kako bi svim igračima, sucima i gledateljima u Brezju bilo što ugodnije.
Nogometni klub Hajduk iz Brezja ove godine obilježava 50 godina djelovanja, a aktivisti i entuzijasti u klubu već su do sada napravili jako puno, a proslava još nije ni počela…

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content