Završno kolo Lige Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom

Hrvatski streljački savez povjerio je Streljačkom klubu Zelenbor iz Brezja organizaciju završnog kola Lige Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom. Natjecanje je nedjelju održano na zračnoj streljani u Čakovcu uz pokroviteljstvo Općine Sveti Juraj na Bregu.  Na natjecanju su sudjelovale i  Zelenborove ekipe kadeta i kadetkinja koje su postigle odlične rezultate. Najugodnije iznenađenje natjecanja je Zelenborova kadetkinja Daria Borko. S fantastičnim 191 krugom Daria je osvojila pojedinačno prvo mjesto. Posebno je briljirala u drugoj polovici meča kada je uzastopno pogodila osam desetki i završila meč s nevjerojatnih 98 krugova. Prije posljednjeg kola ona se nalazila tek na 17. mjestu te nije bila ni najmanji favorit ovoga natjecanja. Svoj osobni rekord otpucala je i Karla Juršić koja je sa 180 krugova osvojila 9. mjesto, dok je Tonka Pajnogač osvojila 11. mjesto sa postignuta 172 kruga. U svojoj prvoj sezoni nastupanja u hrvatskoj ligi kadetkinje Zelenbora su osvojile 4. mjesto.
Kadeti Zelenbora su  također  dobro odradili posljednje kolo i popeli se na tablici na 7. mjesto, čime su osigurali nastup u 1. ligi i slijedeće sezone. Pojedinačno, Filip Zadravec je osvojio 14. mjesto sa 184 kruga, Ivan Cvetković 18. mjesto sa 180 krugova, a njegov brat Marko 21. mjesto sa 176 krugova.

preneseno s www.mnovine.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content