Županijsko natjecanje iz matematike

Županijsko natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola održat će se u utorak 13. ožujka 2012. u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu s početkom u 10:00 sati.

Na samo Valentinovo održano je školsko natjecanje. Pozitivna tendencija dogodila se glede broja sudionika jer je čak 534 osnovnoškolca pristupilo rješavanju zadataka.

U konkurenciji 4. razreda kao i inače bilo je najviše učenika, njih 203. Kod petaša bilo ih je 134, šestaša 73, sedmaša 81 i osmaša 43. Na županijsko natjecanje pozvano je 126 učenika osnovnih škola i njihovih 57 mentora.

U konkurenciji srednjih škola poziv na županijsko natjecanje izborilo je 57 učenika. Njih će ukupno pratiti 14 mentora.

Povjerenstvo će se okupiti u 8:00 sati. Svečano otvaranje natjecanja počet će u 9:15 sati. Nakon kratkog programa u 10:00 sati počinje natjecanje koje za osnovnoškolce traje dva sata, a za srednjoškolce tri sata.

Privremene ljestvice poretka očekuju se oko 16:30 sati, ovisno kako će koja komisija uspjeti ispraviti zadatke u kojem razredu. Rok za žalbe traje pola sata, a nakon toga će se otvoriti zaporke i utvrditi konačna ljestvica poretka u svim razredima.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content