Poziv za prikupljanje prijedloga za izradu izmjena i dopuna prostornog plana uređenja općine

1. Pozivaju se svi zainteresirani građani, privatni i pravni subjekti da, sukladno članku 55. stavak 3. i članku 81. Zakona o prostornom uređenju i gradnji („Narodne novine“, broj 76/07., 38/09., 55/11. i 90/11.), dostave PRIJEDLOG za izradu izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sveti Juraj na Bregu koji je na snazi na području Općine Sveti Juraj na Bregu.

2. Prijedlozi se podnose u pisanom obliku Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Juraj na Bregu, Pleškovec 29, 40311 Lopatinec.

3. Prijedlog iz točke 2. ovog poziva mora biti obrazložen i dokumentiran te uz podatke o podnositelju prijedloga mora sadržavati slijedeće:
– presliku katastarskog plana s označenim obuhvatom i ucrtanim prijedlogom
– obrazloženje prijedloga s opisom ciljeva koji se istim žele postići.

4. Ovaj poziv za podnošenje prijedloga za izmjenu i dopunu Prostornog plana uređenja Općine Sveti Juraj na Bregu je trajno otvoren do opoziva.

5. O svim obrazloženim i dokumentiranim prijedlozima dostavljenim do zaključno 15. veljače 2012. godine raspravit će nadležna tijela Općine Sveti Juraj na Bregu, na temelju čega će Općinsko vijeće donijeti o Oluku o pokretanju izmjena i dopuna postojećeg Prostornog plana uređenja Općine Sveti Juraj na Bregu u proračunskoj 2012. godini.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content