ALZAS treći u 1. A ligi, Mihovil prvak 1. B lige

Drugog dana Prvenstva Hrvatske u streljaštvu u Svetom Jurju na Bregu na rasporedu je bilo natjecanje u gađanju zračnim pištoljem. U 1. A ligi veliki rezultat ALZAS-a iz Čakovca koji je prvenstvo završio na 3. mjestu s 39 bodova.

U 1. B ligi prvo mjesto osvojila je ekipa Mihovila iz Čakovca s 51 bodom i time su stekli pravo nastupa u 1. A ligi, a hoće li se odlučiti na taj korak ovisi prije svega o financijama.

Moramo istaknuti jedan veliki primjer fair – playa koji se dogodio u subotu. U konkurenciji 1. A lige žene u gađanju zračnom puškom u četiri kola prvo mjesto osvojio je Dalmacijacement, a drugo mjesto Duga Resa. Tako je bilo i u Pleškovcu, no nepažnjom se dogodilo da ekipa iz Solina nije bila pravilno prijavljena zbog čega su ostali bez i jednog boda pa je službeno Duga Resa prvak s 46 bodova, a Dalmacijacement drugi s dosadašnjih 40 bodova.

Pravila su pravila, vijećalo se i raspravljalo, ali sve je ostalo službeno tako. No na samoj podjeli medalja i pehara ekipa iz Duge Rese je pokale za prvo mjesto predala sastavu Dalmacijacemetna. Svaka čast predstavnicama Duge Rese.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content