Kad zaigraju dva Brezja…

Nogometni klub Hajduk Brezje bio je domaćin Nogometnom klubu Sloga Brezje iz mjesta nedaleko od Samobora. Suradnja dva mjesta koja nose isto ime počela je prije nekoliko godina, a ove godine je nastavljena na sportskom polju.

Na igralištu Hrastje najprije su snage odmjerili veterani Hajduka i Sloge. Gostujući Brezovčani krenuli su žestoko i poveli su u prvom poluvremenu 0:2, dok je domaćin propustio nekoliko dobrih prigoda. U nastavku Hajdukovci daju dva gola za na kraju miroljubivih 2:2.

Seniorskom susretu prethodila je mala svečanost na kojoj se vratar i aktualni predsjednik kluba Ivan Horvat oprostio od igračke karijere. U klubu su mu zahvalili na svemu učinjenom i zaželjeli su mu i dalje puno uspjeha. Seniori Hajduka i Sloge bili su raspoloženi po kišnom i prohladnom vremenu i mreže su se tresle čak jedanaest puta, a na kraju je ipak bio bolji domaćin Hajduk 6:5.

Oba susreta odigran su u fer i prijateljskom ozračju, a da nitko ne ostane gladan pobrinuo se domaćin besplatnim bogračom za sve, a druženje je nastavljeno uz živu glazbu i dogovorima za neke buduće susrete.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content