Od jeseni NK Vučetinec igra u Vučetincu

Ovih dana su predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić i tajnik Darko Jambrović posjetili SRC Rogoznica u Vučetincu. Tom prilikom su predstavnici Nogometnog kluba Vučetinec prezentirali što je napravljeno i kako napreduje izgradnja sportsko –  rekreacijskog centra u Vučetincu. Predstavnici MNS-a su bili oduševljeni viđenim.

Da podsjetimo, NK Vučetinec se natječe tek drugu sezonu, a svoje domaće utakmice igrao je u Brezju i Zasadbregu jer još nemaju vlastito igralište.

Dopredsjednik kluba Drago Moharić izjavio je da je NK Vučetinec kolo prije kraja već osigurao drugo mjesto u III. MNL i napredovanje u viši rang natjecanja te da će u NK Vučetincu učiniti sve da početak jesenskog dijela natjecanja započnu na domaćem terenu u Vučetincu.

Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić je izjavio: „Ugodno sam iznenađen s izgrađenim ovdje u Vučetincu, svaka čast svim ovim vrijednim ljudima koji su uspjeli ovdje izgraditi jedan tako lijep i s okruženjem poseban nogometni stadion, a posebno sam oduševljen kada sam saslušao priču kako je tu nekad bila graba sa svim i svačim.

Istina ima tu još dosta posla do kompletnog završetka ovog prekrasnog sportskog parka, ali uz ove ljude te uz pomoć lokalne vlasti uopće ne sumnjam u realizaciju zamišljenog. Čestitke nogometašima NK Vučetinec na ostvarenim rezultatima, iako igraju cijelo prvenstvo van svog mjesta, želim im puno uspjeha u višem rangu natjecanja i nadam se da će sljedeću sezonu kao domaćini igrati svoje utakmice u svom Vučetincu.

Jako sam zadovoljan s današnjim posjetom i viđenim, a ovakve stvari su još jedan dokaz koliko mi u Međimurju volimo nogomet bez obzira na financijsku krizu i ostale probleme. Čestitam!“



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content