Logo, maskota, plakat i medalja za finale streljačkog kupa

U subotu 25. travnja Streljački klub Zelenbor Brezje bit će domaćin finala kupa Hrvatskog streljačkog saveza. Zelenbor ove godine obilježava četiri desetljeća djelovanja. Nakon županijskih kupova i regionalnih najbolji predstavnici streljaštva u Hrvatskoj dolaze u Sveti Juraj na Bregu.

Kako će se natjecanje održati u školskoj sportskoj dvorani svoj doprinos organizaciji natjecanja dala je i Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. U suradnji s Općinom Sveti Juraj na Bregu organiziran je natječaj na razini škole u kojemu su učenici pod vodstvom učitelja likovne kulture Domagoja Zoričića izrađivali plakate, logo, maskotu i medalje finala kupa HSS-a.

Djeca su na ovaj način upoznata sa streljaštvom, obljetnicom SK Zelenbor, dolaskom naše olimpijke Snježane Pejčić te rasporedom natjecanja. Radovi su raznovrsni, ideje su bile brojne pa pogledajte u nastavku što su učenici izradili kao najavu ovog streljačkog natjecanja.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content