Dječji kamp

„ DA BUDE VIŠE OSMJEHA I RADOSNIH TRENUTAKA NA LICIMA DJECE“

Geslo je to prvog Dječjeg kampa u organizaciji Župe i Općine Sv. Juraj na  Bregu,a koje je nadmašilo sva očekivanja organizatora. Odaziv djece svih uzrasta je veoma dobar, pa po tome vidimo da ima budućnosti za ovakav vid organizacije dječjih igara i nadalje.

Najzaslužniji  u organizaciji ovog kampa su Udruge naše općine koje su darovale svoje slobodno vrijeme, kako u osmišljavanju programa,  tako i puno ljubavji da bi učinili djeca zadovoljnijom i sretnijom.  Želja je organizatora ovog prvog dječjeg kampa ovakve vrste,  da djeca kroz razna zajednička druženja, sportske i edukativne aktivnosti, zabavu, ples, igru,svoje slobodno vrijeme  provedu daleko od računala i televizora. Cilj je postignut, djeca odlaze svojim kućama sa osmjehom na licu,radosni i zadovoljni. Hvala svima od srca!  A fotografije govore više od riječi!

preneseno s: www.zupa-svetijurajnabregu.com



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content