Još malo, još samo malo

U Svetom Jurju na Bregu dugi niz godina se razgovaralo i maštalo o sportskoj dvorani. Kad se krenulo u gradnju s nestrpljenjem se čekao kraj, no Feniks koji je krenuo u posao uspio je upropastiti niz godina i generacije djece koji su odlazili iz škole, ali nisu imali prigodu zakoračiti u dvoranu.

Srećom izgleda da će priča napokon ovih dana ili tjedana dobiti svoj završetak. Nakon završetna nastavne godine intenzitet radova je pojačan, uređen je okoliš, postavljen je parket u dvoranu, u tijeku je postavljanje tribina. Posla još ima dosta, ali svi se manje – više privode kraju i djeca koja odmaraju na praznicima doći će u jednu sasvim novu školu i jedno sasvim novo školsko dvorište.

O poboljšanim i kvalitetnijim uvjetima rada za djecu i učitelje ne treba ni govoriti, osobito za nastavu tjelesne i zdravstene kulture, a dovršetku dvorane siguno se vesele i brojne općinske udruge. Tko čeka taj se obično i načeka, a u Svetom Jurju na Bregu još malo pa će se i dočekati dvorane.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content