Željela bih pohvaliti ovu web stranicu i primijetiti jednu stvar – nedostaje rublika sport. Pretpostavljam da u općini ima zainteresiranih pobornika sporta koji bi ovdje mogli naći termine i rezultate nogometnih utakmica, podatke o treninzima i sličnim događanjima u raznim sportovima. Ili barem popis sportskih klubova.Pozdrav,Sanja

Na stranici korisno postavljen je link na sva županijska sportska događanja i na Međimurske nogometne lige koje vrlo dobro prate kolege iz emedjimurja.hr. Sve udruge i mještani imaju mogućnost objava vijesti, najava, rezultata na našim stranicama u kategoriji Vaše vijesti /link u gornjem desnom kutu – Pošalji vijest/.

Također na stranici korisno postavljen je link na dokument s popisom svih sportskih, kulturnih i društvenih udruga s područja naše općine (ukupno 36 udruga)

Pozdrav,

Anđelko

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content