Zanima me vaša rang lista kandidata za komunalnog radnika. Bodovi su na temelju provjera znanja i razgovora. Za znanje je bio pismeni test, gdje ste naveli literaturu. A razgovor? Kako ste to bodovali? Koje su to sposobnosti koje grobar mora posjedovati???? Niste naveli. I što su po struci osobe iz povjerenstva???

Poštovana gospođo Jasminka!

Rang lista objavljena je na Internet stanici i oglasnoj ploči Općine Sveti Juraj na Bregu. Bodovanje se vrši sukladno članku 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08. i 61/11.). Literatura za  pismeni dio testiranja navedena je u Pozivu na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje). Isti je objavljen na internat stranicama i oglasnoj ploči Općine Sveti Juraj na Bregu, te je poštom  poslan svim  kandidatima koji imaju pravo sudjelovanja na pismenom testiranju. Odluku o imenovanju Povjerenstva za provedbu natječaja donosi Općinski načelnik sukladno članku 20. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08. i 61/11.) i članku 24. stavku 2. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 90/11.).

S poštovanjem.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content