Poštovano vodstvo općine Sveti Juraj na breguMoram izraziti zadovoljstvo što smo u procesu rekonstrukcije elektrićne mreže u mjestu Vučetinec i to od Kropeka pa do Turka. Možda do lokalnih izbora zasvijetli i koja žaruljaza rasvjetu. Svaka čast gospodine načelniće, ipak ste počeli raditi nešto i za naš kraj u svom petogodišnjem mandatu. Mislim da ste izgubili moje povjerenje u Vas. Lijep pozdrav

Radovi se planiraju u suradnji s mjesnim odborima. U naselju Vučetinec tako je naglasak stavljen na izgradnju sportskog centra Rogoznica, na vatrogasnom domu promijenjena je stolarija, izvedena fasada i uređen interijer, popunjavana je ulična rasvjeta, sanirane su prometnice,… U tijeku je završetak projektne dokumentacije za izgradnju kanalizacijske mreže u općini. Rekonstrukcija električne mreže, kao preduvjet za uličnu rasvjetu izvodi se prema prioritetima HEP-a, pa će tako njenim završetkom u vašoj ulici biti postavljene lampe. U toku četverogodišnjeg mandata, nažalost financijske mogućnosti ne omogućavaju ispunjavanje svih želja mještana.

Lijep pozdrav.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content