Postovani,zanima me kad ce asfalt u ulici Ljudevita Gaja u Lopatincu, o tom asfaltu se govori vec godinama a jos nista,molio bi da mi odgovorite iskreno ima li kakav plan i buducnosti u toj ulici,malo se provozajte po toj ulici autom pa da vidite u kakvom je stanju, a mozda bi bilo bolje da prosecete jer bi znali ostati bez aspuha,unaprijed se zahvaljujem na odgovoru…

Prošao sam pješice i s autom po ulici Lj. Gaja s kolegama koji obavljaju komunalne radove za općinu. Na šljunčani dio ulice dovest će se lomljeni kamen i pokušati proširiti pojas ceste. Komunalni redar poslat će upozorenje vlasnicima da raščiste pojas uz cestu od drveća i raslinja. Na asfaltiranom dijelu zakrpat će se udarne rupe i poravnat ulegnuti dio asfalta. Također iskopat će se dodatni odvodni kanal, kako bi se maknula voda s prometnice.

U sklopu projekta kanalizacije u općini, na gruntovnici je proveden postupak upisa općine kao vlasnika prometnica kuda prolazi kanalizacijski sustav (uključujući i Lj. Gaja). Kanalizacija u općini provodit će se u 3 faze, a projekt mora biti najkasnije gotov do kraja 2015.g. Nakon prolaska kanalizacije bit će moguće ulaganje u asfaltiranje prometnice.

Planira se otkup zemljišta kako bi se ulica Ljudevita Gaja spojila na ulicu Marka Kovača.

Lijep pozdrav.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content