Poštovani,dali se je u općini razmišljalo o izgradnji vidikovca na najvišoj točci međimurja Mohokosu? ,Znamo da je bila inicijativa za Štrigovu no mislim da bi u našoj općini dobro došla još jedna znamenitost uz našu crkvu po kojoj bi bili prepoznatljivi ne samo u Međimurju nego i šire,da ne govorim o turističkom potencijalu i vinskom turizmu i raznim drugim beneficijima tog projekta. Također tu su sredstva iz EU fondova ne moramo daleko gledati možemo i kopirati primjer Lendavskih gorica .Treba uvijek biti prvi i mislim da nam je to prilika koju treba ugrabiti sada a ne sutra. l.p

Međimurska županije planira izgradnju tri vidikovca na području gornjeg Međimurja. Jedan je predviđen na lokaciji Mađerkin breg u Štrigovi, a nama najbliži planira se izgraditi u Vukanovcu.

Parcela na kojoj se nalazi Mohokos nalazi se u vlasništvu Međimurskih voda. Općina ima izrađen idejni projekt vidikovca na lokaciji parkirališta između Crkve i restorana Arka.

LENDAVSKE GORICE https://sl.wikipedia.org/wiki/Vinarium_(stolp)  Vinarium (stolp) – Stolp je stal skoraj 1,8 milijona €, od tega je bilo 950.000 evrov evropskih sredstev, ostalo pa je prispevala Občina Lendava, ki je tudi lastnik tega stolpa.

VIDIKOVCI MEĐIMURJA http://urbia.hr/portfolio-items/vidikovci-medimurja/

Hvala vam na ideji.

LP. Anđelkoaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content