Poštovani načelniče,zahvaljujem na sanaciji šahta na skretanju u ulicu I.L.Ribara.Ali moram se nadovezati na Vaš odgovor koji ste dali na pitanje g. Josip Mesarić a koji nije istinit što se tiče ulice I.L.Ribara kao i drugih ulica.Šaljem link na kojem se nalazi karta aglomeracije napravljena 2011. godine koja je ujedno i na stranica općine: http://www.svetijurajnabregu.hr/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/2011_12-Obuhvat-zahvata-na-karti_30_12_2011.pdf. Objasnite mi gdje je označeno da je ulica I.L.Ribara obuhvaćena projektom. Načelniče obzirom da su mještani Općine nedovoljno ili nikako informirani vezano za kanalizaciju, moj apel Vama je da organizirate otvoreni sastanak na temu kanalizacije u prostorima općine ili već kojem drugom mjestu. Nadam se da će se taj sastanak i održati.Da li se u Općini kad održao zbor mještana ?S poštovanjem,LP

Idejni projekt za sustav odvodnje i pročišćavanja u Svetom Jurju na Bregu izrađen je još 2006. godine, a 2011. izrađen je glavni projekt koji je u nekim dijelovima bio izmijenjen spram idejnog. Karta na koju se pozivate je dio iz glavnog projekta.

10.6.2015. u Domu mladeži u Lopatincu Međimurske vode održale su prezentaciju „Planirani način rješavanja odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda raštrkanih naselja projektnog područja – na brdovitom području gornjeg Međimurja“. Mještanima je poštom dostavljen letak s informacijama o aglomeraciji te se redovito o stanju radova obavještava u tiskanim medijima i Internet stranicama.

Zbor mještana sazivaju mjesni odbori, tako da se za to možete obratiti g-dinu Stjepanu Perku predsjedniku mjesnog odbora Lopatinec.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content