Postovani nacelnice, na opcinskim stranicama bilo je objavljeno da ce biti javna rasprava o gospodarenju otpadom. Zanima me kad je bila i ako je bila(vrijeme i mjesto odrzavanja javne rasprave)? Morate biti svjesni da nemaju svi interneta pa da nisu mogli onda biti ni obavjesteni o navedenoj raspravi! Bilo bi dobro da sazovete zbor gradjana kako bi svatko od prisutnih mogao dati svoj prijedlog , misljenje ali i saslusati druge. Mislim da se na taj nacin moze donjeti kvalitetno rjesenje. Razmislite o tome.Lp

Javno savjetovanje provedeno je temeljem dokumentacije koja je objavljena na Internet stranicama općine i trajalo je 30 dana. Općinsko  vijeće donijelo je „Odluku o  načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području  Općine Sveti Juraj na Bregu „ 31.1.2018. na 5. sjednici. Odluka je objavljena pod izbornikom Dokumenti\Odluke i pravilnici.

LP.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content