Kada možemo očekivati slijedeću fazu izgradnje kanalizacije u Vučetincu konkretno stanujem na broju 127b, s obzirom da nismo predviđeni u ovoj fazi? Molim za obrazloženje tko je predložio i po kojim kriterijima se donijela odluka gdje će se prva faza graditi. Zar smo mi građani drugog reda? Molim za odgovor da li je i što poduzeto u vezi više psa lutalica koji mjesecima lutaju po ulicama?

Paralelno s izgradnjom kanalizacijskog sustava izrađivat će se projekti za proširenje mreže na područja koja trenutno nisu obuhvaćena gradnjom. Vrijeme početka gradnje sljedeće faze ovisit će o osiguranju financija za nastavak radova. Izrada projekta vođena je iz Međimurskih voda te je ukupni obuhvat mreže ograničen dostupnim izvorima financija i konfiguracijom terena.

Na sve prijave mjesnih odbora, građana Općina angažira Bioinstitut koji preuzima pse lutalice. Ukoliko primijetite lutalice na javnim površinama molimo vas da o tome obavijestite komunalnog redara.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content