Čitam kako se mogu mještani javiti u svezi novog prostornog plana (ako žele), ja mislim da niste još uredili ulicu Ljudevita Gaja , a već bi nešto drugo radili. Konkretno za komunalni doprinos koji Vam je plaćeni u iznosu od 12.000,00 kn, ja vode nemam (priključka), cesta je asfaltirana do polovice ulice. Kanalizacija ide po našem zemljištu, a ja kanalizacije nemam. Koja ironija. Molim Vas da se trgnete i Vi u općini i riješite probleme koji su tu godinama neriješeni, jer pare ste dobilii,lp

Zbog nemogućnosti produženja vodovodne mreže s nižeg dijela ulice (zbog dužine mreže i preniskog pritiska) potrebno je ostatak ulice Ljudevita Gaja spojiti na ulicu koja se nalazi položajno više. Spoj između ulica za vodovodnu mrežu prelazi preko privatnih parcela i nažalost prve dvije opcije koje su dogovorene nisu provedene zbog kasnijih promjena uvjeta koje su postavljali vlasnici.

Cijelom trasom ulice dužine 1.100 metara, izvedena je kanalizacijska mreža, a asfaltirana je u dužini 600 metara i širini od 3 m. Cijena pripreme podloge i asfaltiranja iznosi oko 200 Kn/m2, a vrijednost pojedinačnog priključka na kanalizaciju iznosi oko 40.000 Kn kojeg mještani dobivaju bez plaćanja.

Treća opcija trase je dogovorena i ugovorena te će se napravit spoj mreže na Vinogradsku ulicu. Čim dozvole vremenski uvjeti započet će se s radovima.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content