Mursko Središće osvojilo XVI. festival sportske rekreacije žena u Brezju

U Brezju je održan XVI. festival sportske rekreacije žena koji je okupio 22 ekipe i više od 200 sudionica. Natjecanja su se odvijala u šest rekreativnih disciplina. Zbrajanjem bodova po disciplinama proglašeni su i najbolji u ukupnom poretku. Prva ekipa Murskog Središća opet je osvojila prvo mjesto s ukupno osvojenih 131 bodom. Drugo mjesto osvojila je ekipa Pribislavca (99 bodova) dok je prva ekipa Macinca bila treća sa 97 bodova.slika

Medalje i pehare najboljim ekipama, na prigodnom domjenku u restoranu KTC u Čakovcu, uručili su Anđelko Nagrajsalović, načelnik općine Sveti Juraj na Bregu i Spomenka Barlek, predsjednica UŽ ,,Breza” Brezje. U pikadu je najbolja bila prva ekipa Murskog Središća ispred ekipe Donjeg Hrašćana i Plešivice. Prva ekipa Murskog Središća bila je najbrža u odbijanju balona, drugo mjesto osvojila je ekipa Pribislavca dok je Šenkovec bio treći. U gađanju kolutima najviše spretnosti pokazale su članice ekipe Male Subotiece ispred prve ekipe Macinca i Mačkovca. Ekipa Udruge žena Pušćine bila je najbolja u visećoj kuglani, a drugo mjesto osvojila je ekipa Male Subotice dok je ekipa Strahoninca bila treća. U bacanju loptice u koš pobijedila je prva ekipa Murskog Središća ispred njihove druge ekipe dok je UŽ Breza bila treća. U disciplini vođenje lopte nogom najbolje su bile članice ekipe Mala Subotica ispred prve ekipe Murskog Središća, dok je treća bila Plešivica. Sva su natjecanja prošla u fer i sportskom nadmetanju, a svoj doprinos tome korektnim suđenjem dali su i suci Lidija Jambrović, Lana Korunić Križarić, Nikolina Košir, Ljubica Dragović, Ivan Bistrović, Mirko Špicar i Valentin Šipuš (glavni sudac), te voditelj natjecanja Marijan Vugrinčić.

Željko Kraljić

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content