Općina Sveti Juraj na Bregu organizira povodom dana općine koncert 4 TENORA!


U utorak, 23.travnja 2019. u školskoj sportskoj dvorani u Pleškovcu održat će se koncert 4 TENORA, jednih od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni.

Ovi dalmatinski slavuji oduševljavaju svojim izvedbama domaćih pop i klapskih hitova, talijanskih kancona, opernih arija i svjetskih standarda. Mediteranskim šarmom, uz opuštenu atmosferu i humor, 4 TENORA – Marko Pecotić Peco, Đani Stipaničev, Vlado Garić i Filip Hozjak, osvajaju srca publike. „Cesarica“, „Vilo moja“, „Grande amore“, „Chitarra Romana“, „Ne diraj moju ljubav“, „Mirno spavaj ružo moja“, samo su neke od pjesama koje su izveli na odličnim koncertima u rasprodanim dvoranama u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Ljubljani… 

Kvalitetna glazba i istinsko glazbeno umijeće 4 TENORA očekuje Vas na koncertu u Pleškovcu, u utorak 23. travnja 2019. s početkom u 20.00 sati.

Besplatne ulaznice možete podignuti u prostorijama općinske uprave, Pleškovec 29.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content