Zasadbreg i Kos Kotoriba u kvalifikacijama za 1. HL istok

17. svibnja međimurski klubovi STK Zasadbreg i Kos Kotoriba odigrat će kvalifikacije za popunu 1. HL istok.

Zasadbreg je tijekom prvenstva izgubio samo utakmicu trećega kola u gostima kod Visije u Bartolovcu, a Kos-Kotoriba je svoja jedina dva poraza pretrpjela protiv Zasadbrežana. Od naših predstavnika Zasadbreg je novajlija u tom rangu, ali ima velike ambicije temeljene na iskustvu i kvaliteti svojih igrača, koji su već igrali u 1. HL istok za MSTC Čakovec, Nikolu Magdalenića i Karla Jambora te Josipa MagdalenićaVlatka Breslauera i Marka Pergara.

Kos-Kotoriba se želi vratiti u ligu nakon jedne sezone izbivanja, a u kombinaciji za ekipu ima igrače sa stažom u ligi Stjepana VidovićaVinka LeginaDavida ČukulicaFilipa Radmanića i Igora Munku, a za kvalifikacije su se pojačali iskusnim Zoranom Vidovićem.

Hoće li biti dovoljno jaki da nadigraju Slavonce iz zapadne i istočne skupine 2. HL i Cibaliju, koja ispada iz 1. HLI, vidjet ćemo kad kvalifikacije završe. U svakom slučaju, želimo im puno sreće!

tekst: Franjo Flac/emedjimurje



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content