Vina Dvanajščak-Kozol sudjelovat će na sajmu vina u Veroni!

Jedan od najvećih referentnih događaja za vinarski sektor, sajam Vinitaly 2019., održava se od 7. do 10. travnja u Veroni u Italiji. Prošlogodišnji sajam okupio je više od 4.400 izlagača i 128.000 posjetitelja iz 143 zemlje na preko 100.000 kvadratnih metara izložbenog prostora!

Uz druge hrvatske vinare, jedan od sudionika ove godine bit će i poznata međimurska vinarska obitelj te njihov brend Vina Dvanajščak-Kozol.

U četiri dana održat će se brojna događanja, susreti, degustacije, kao i ciljano usmjerene radionice za umrežavanje te intenziviranje kontakata među izlagačima i poslovnim posjetiteljima, kojih je lani na manifestaciji bilo čak 36.000! Osim svega navedenog, organizira se i bogati program s nizom konvencija, na kojima će se raspravljati o temama povezanima s ponudom i potražnjom na regionalnoj, kontinentalnoj i svjetskoj razini.

Sudjelovanje obitelji Dvanajščak-Kozol na ovakvome sajmu još je jedan u nizu pokazatelja koji svjedoči o količinama rada, volje i truda koje ulažu u svoj brend!

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content