PORUKE PODRŠKE Mali Mihaljevec skupio novac i stao uz malu Riječanku Milu Rončević

– Mila uz tebe smo i šaljemo ti puno pusa! – poručuju iz Malog Mihaljevca

Riječanka Mila Rončević 16. travnja napunit će dvije godine, a već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). Apel Milinog tate objavljen je na njegovom Facebook profilu: “Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia.

Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 2.200.000,00 USD. Maloj Mili možete pomoći uplatom na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.

Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Roditelji napominju da će za svaki trošak voditi evidenciju dostupnu na uvid, a za uvid u Miline nalaze s cjelovitom dijagnozom i planom liječenja, zainteresirani se mogu javiti u inbox na Facebook profilu Martina First.

Mjesni odbor Mali Mihaljevec zajedno sa svim udrugama u mjestu: Udrugom žena, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Nogometnim klubom i Udrugom mladih sakupili su više tisuća kuna te isti uplatiti na žiro račun tate malene Mile Rončević. A fotografije podrške objavljuju na svojim društvenim mrežama.

– Ovim putem pozivamo i sve građane i udruge u Međimurskoj županiji ali i u ostatku zemlje da se priključe ovo humanoj akciji. Da malena Mila ode što ranije na liječenje. Mila uz tebe smo i šaljemo ti puno pusa! – poručuju iz Malog Mihaljevca.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content