Tradicionalni božićni koncert na Štefanje u crkvi Sv. Jurja mučenika

I ove godine okupila nas je radost rođenog Isusa u župnoj crkvi Sv. Jurja mučenika, na božićnom koncertu, 26. prosinca 2018. godine, izvjestili su nas organizatori koncerta .

-U zajedništvu i veselju produžili smo ovaj božićni ugođaj te ispunili svoja srca božićnim pjesmama. Nemojmo dopustiti da nas brige, poteškoće i obaveze odmaknu od tek rođenog Isusa. On nam daje nadu, utjehu i ljubav.

Božićni koncert na Štefanje već je tradicija župe i općine, što smo mogli vidjeti po broju posjetitelja, ne samo iz naše župe već i iz susjednih župa. Kako je koncert odmicao moglo se vidjeti na licima ljudi da uživaju, što izvođačima daje vjetar u leđa i poticaj da i slijedeće godine pripreme božićni koncert.

Pri samom kraju koncerta svim izvođačima, a posebno voditelju zborova Milovanu Horvatu, župnik Ivica Puškadija zahvalio je na uloženom trudu i radu za ovaj koncert. A nakon župnika nekoliko riječi uputila nam je predsjednica zbora Marta Lončar – Vinković.

Hvala članovima Mješovitog pjevačkog zbora, Muške vokalne skupine i Dječjeg zbora na uloženom trudu i pripremi koncerta. Potrebno je zahvaliti i vanjskim suradnicima ovog koncerta, koji svake godine sudjeluju i također ulažu svoje vrijeme za pripremu koncerta: KUU Zasadbreg (tamburaški orkestar i ženska vokalna skupina) i njihov voditelj Miroslav Novak, Hana Perko (saksofon), Jelena Horvat (klavijature) i Bruno Fortner (gitara).

Nakon koncerta svi izvođači i posjetitelji druženje su nastavili u Domu kulture “Jurica Murai” u Pleškovcu.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content