STK Zasadbreg: Djeca su im najveća snaga

STK Zasadbreg kao klub djeluje od 1999. godine te svih ovih godina ima igrače u Međimurskoj ligi, a od ove sezone krenuo je u natjecanje II. Hrvatske lige –regija sjever.

Na inicijativu nekoliko članova, krajem rujna 2017. godine održane su “Prve dječje igre” kao pokazatelj interesa djece za stolni tenis. Kako je bio pokazan veliki interes za dječji stolni tenis, sredinom listopada, a nabavom potrebnih rekvizita krenuli su sa sportskom igraonicom budući da  nisu imali stručni trenerski kadar. Sportska igraonica se sastojala od raznih momčadskih i elementarnih igara za djecu uz elemente stolnog tenisa koju je uspješno vodio trener Karlo Jambor.

Kako su im se sredinom prosinca pridružili treneri, krenuli su sa školom stolnog tenisa za djecu. Uz trenera Vlatka, pomažu i igrači Josip i Nikola MagdalenićMarko Pergar te Karlo Jambor (student KIF-a). Trenutno u školi stolnog tenisa imaju 26 djece u šest kategorija: klinci, klinceze, najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje.

Zasad su sudjelovali na tri veća turnira: Putjane kup 2018,  Cibalia Kids Open i Memorijal M. Abramović, te je na dva od tri turnira Antonija Matoša osvojila treće mjesto u kategoriji najmađe kadetkinje. Redovito pohađaju regijske turnire na kojima veliki uspjeh ima Kevin Hajdari u kategoriji klinci osvojivši srebro i broncu.

Međimurski stolnoteniski savez 22.12.2018. godine organizirao je turnir Djeda Božićnjaka u Kotoribi gdje su Kevin Hajdari (kategorija klinci) i Kyara Dunjko (kategorija klinceze) osvojili zlato dok su Sebastijan Bakač(kategorija klinci) i Antonija Matoša (kategorija mlađe kadetkinje) bili brončani.

preneseno s: www.msmreza.com.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content