Predstavljanje projekta #Forestland 2020 u Centru za kulturu u Čakovcu

Forestland je u samo nekoliko godina postao brand i projekt kojim se svi Međimurci, ali i mnogi drugi ponose. U samo nekoliko godina festival je narastao iz malog prijateljstkog druženja u centralni događaj ljeta na sjeveru Hrvatske. Organizatori pozivaju sve zainteresirane doći u srijedu 21. studenoga pogledati plan Forestalanda za čak dvije godine, otkriti tko su prve zvijezde #Forestland festivala i saznati što se priprema za zimu 2019. U pozivnici je navljen program eventa:

– Centar za kulturu će biti premalen za prijatelje i partnere festivala, a sve vas očekuje jedan mali spektakl. U nekoliko minuta proći ćemo povijest, pregledati što je sve Forestland prošao na putu u prvih šest godina festivala, najaviti i predstaviti se kroz ples, glazbu i osjećaje, a na kraju nas očekuje i kulminacija, završni video festivala 2018. pariškog snimatelja i redatelja Luca Negrija.

Mladi Luc te večeri predstavit će se kroz dva filma, jedan iz 2016., drugi iz 2018., stoga ne propustite vidjeti kako je to izgledalo kroz leće objektiva ovog parižana.

Scensko-plesno-glazbeni nastup imat će Plesni studio Korak čakovečke umjetnice Virne Hošnjak, a predstavit će si  mladi DJ umjetnici, kao i partneri festivala koji će svi zajedno najaviti projekt “Forestland 2020”.

Forestland 2020 – više od festivala

Projekt Forestland 2020 i više je od festivala. Objedinit će cjelogodišnji rad, trud, a sve će kulminirati festivalima 2019. i 2020. godine u Međimurju. Kako će to izgledati… ispričat ćemo vam uskoro.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content