PLEŠKOVEC Stabilizirano klizište na groblju

U tijeku je sanacija klizišta na groblju u Pleškovcu. Radove izvodi OPG Horvat iz Malog Mihaljevca.  – Prva faza je podrazumijevala sanaciju izvan groblja, a sad drenove koji su unutar groblja spajamo s vanjskima. To će nas koštati oko 230 tisuća kuna. Klizište je stabilizirano, a kompletnu sanaciju planiramo završiti na proljeće. Iako smo planirali asfaltirati dio staza, pričekat ćemo proljeće i tad pronaći način da obnovimo sve staze. Zasad će se na glavnim putevima postaviti kamenčići, objasnio je načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović.

Što se pleškovečkog groblja tiče, Općina je nedavno nabavila i rashladnu škrinju za mrtvačnicu za tri osobe, vrijednosti 32 tisuće kuna. – Bili smo primorani nabaviti veće rashladno tijelo jer se ponekad zna poklopiti više pogreba u isto vrijeme. Dosad smo u tom slučaju tijela vozili u Štrigovu, dodao je načelnik.

preneseno s: www.medjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content