Kad je najbolji strijelac – golman

Uobičajeno je da su najbolji strijelci u klubu napadači, a mi imamo slučaj da je najbolji strijelac – golman.

U nedjelju i ponedjeljak na igralištu Hrastje u Brezju odigrana su dva susjedska derbija. U Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi – skupina B u nedjelju su igrali Hajduk i Mali Mihaljevec u seniorskoj konkurenciji. Gosti su poveli, domaćin je izjednačio i susret je zvaršio s miroljubivih 1:1 uz fer i korektnu igru.

Ponedjeljak je donio još jedan susjedski derbi. Ovog puta suparnici su bili u veteranskoj konkurenciji skupine B, a Hajduk je dočekao Slobodu iz Slakovca. U prvom poluvremenu Slakovčani su poveli, a u drugom dijelu Brezovčani su izjednačili na 1:1 iz kaznenog udarca. Strijelac je bio vratar Tunjo Jurišić.

I u prethodnom kolu kad je Hajduk bio domaćin susret je završio 1:1. Tada je protivnik bilo Bratstvo iz Savske Vesi. Bratstvo je povelo 0:1, a Hajduk je izjednačio u drugom poluvremenu iz kaznenog udarca. Strijelac je i tada bio vratar Jurišić pa je ispalo da je u posljednje dvije utakmice jedini brezovski strijelac bio – golman. I on je s ta dva gola donio svojoj ekipi dva boda.

Brezovčani su tako jesenski dio polusezone završili s dvije pobjede i dva neriješena ishoda uz šest poraza. Početkom studenog plan je odlazak u sportsku školsku dvoranu Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u kojoj će se okupljati i trenirati jednom tjedno u večernjem terminu do početka proljetnog dijela polusezone.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content