Hajduk u Brezju ugošćuje Mali Mihaljevec

U susjedskom nogometnom derbiju u nedjelju u 15:00 satiu Brezju na igralištu Hrastje igraju Hajduk i Mali Mihaljevec.

U 10. kolu prvenstva Druge međimurske nogometne lige – skupina B u nedjelju od 15:00 sati u susjedskom derbiju igraju Hajduk Brezje i Mali Mihaljevec. Susjedski derbi oduvijek privlači mnogo gledatelja pa će tako sigurno biti i ove nedjelje.

Uz epitet susjedskog derbija dodatnu draž susretu daje i stanje na prvenstvenoj tablici. Brezovčani su nešto bolji i trenutno su 5. s 15 bodova, tek s bodom manje od drugoplasiranih Strahoninca, Sokola i Venera. Mali Mihaljevec je 8. s 14 bodova. Vrlo je zgusnuta tablica i od 2. do 12. pozicije razlika je samo četiri boda.

U prošlom kolu oba kluba su gostovala i bila poražena primivši po tri gola. Brezovčani su stradali kod Strahoninca 3:0, a Mali Mihaljevec u Štrukovcu kod Hajduka 3:2. U dosadašnjim domaćim susretima Brezovčani već imaju dva poraza od Donjeg Koncovčaka 0:2 te od Venere 0:2 pa sigurno neće htjeti dopustiti da opet ostanu poraženi kod kuće.

S druge strane Mali Mihaljevec je u prošla tri kola osvojio tek jedan bod te će se sigurno htjeti izvući iz mini krize u koju je upao, a pobjeda baš u Brezju bi im sigurno bila najdraža i dat će sve od sebe da upišu novu pobjedu.

Svoj medijski doprinos praćenju ovog susreta dat će i Hrvatski radio Čakovec javljanjima u živo s ovog susreta u sportskoj emisiji Liga 98 u nedjelju od 15:00 sati do 17:00 sati pa svi koji neće biti na derbiju mogu pratiti na 98 MHz što će se događati na igralištu Hrastje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content