Učitelji tehničke kulture izradili Pokretni most

Učiteljima tehničke kulture ova subota bila je radna.

Pedagozi tehničke kulture Međimurske i Varaždinske županije sudjelovali su na radionici izrade Pokretnog mosta koju organizira Savez pedagoga tehničke kulture u suradnji s Društvom pedagoga tehničke kulture Međimurske županije. Domaćin radionice bila je OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu i učiteljica tehničke kulture Renata Martinec.

Sudjelovali su učitelji Jelena Tuksar iz OŠ Jože Horvata Kotoriba, Smiljana Colar iz OŠ Nedelišće, Ivana Poljak iz OŠ Orehovica,  Zvonko Ljubić iz III. OŠ Čakovec, Dubravka Resman iz OŠ Selnica i Sveti Martin na Muri, Franjo Jambrović iz OŠ Strahoninec i OŠ Goričan, Ivana Pačko iz OŠ Martijanec, Zlatko Cesar iz OŠ Vidovec i Renata Martinec  iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Sv. Juraj na Bregu, OŠ Sv. Marija i OŠ Kuršanec.

Pokretni most je učilo za učenike osnovnih škola kod kojeg se na jednostavan način mogu upoznati sa svim granama tehnike. Predavači su bili prof. Robert Herčeki iz Tehničkog veleučilišta Zagreb i prof. Ivan Raisz, učitelj tehničke kulture iz Velikog Trojstva. Sve učitelje došao je pozdraviti predsjednik Zajednice tehničke kulture Međimurske zajednice prof. Željko Medved. Radionica je završila uspješno pa su tako svi učitelji svoje škole opremili novim učilom.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content