Trail Sv. Juraj na Bregu i Memorijal Stjepan Koraj

I ove godine AK Međimurje će organizirati Utrku u Općini Sveti Juraj na Bregui, koja je 2017. nažalost pokrenuta u spomen na sina ovog brežnog kraja, tragično preminulog Stjepana Koraja.

Stjepanova želja odavno je bila da se u prekrasnom ambijentu Općine Sveti Juraj na Bregu organizira trail utrka, za što su postojali planovi, no on to na žalost nije doživio.

Zbog toga su odlučili da se u spomen na ovog velikana međimurskog dugoprugaškog trčanja pokrene  i svake godine održi trail utrka koja će se kretati stazama kojima je on redovito trenirao. Ove godine utrka će se održati u nedjelju 19.kolovza s početkom u 10,00 sati sa startom i ciljem na terenima PG Geler Mali Mihaljevec.

UTRKE:
6 km – utrka građana i djece uz mogućnost trčanja i hodanja
13 km – kraća staza
26 km – dulja staza

U odnosu na prošlogodišnju utrku koja nije bila natjecateljska, ove godine održat će se proglašenja na 13 km i 26 km, dok utrka na 6 km neće biti natjecateljska. Organizator je AK Međimurje Čakovec, a pokrovitelj Općina Sv. Juraj na Bregu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content