HAKOM-ovi stručnjaci u općini Sveti Juraj na Bregu održali radionicu na temu ˝Zaštita korisnika elektroničkih komunikacija˝

Na savjetovanju je bilo riječi o pravima i obvezama korisnika i operatora elektroničkih komunikacijskih usluga, koji se tiču sklapanja i raskida pretplatničkih ugovora te mogućnostima kontrole potrošnje i zaštite od neželjenih iznosa.

U organizaciji općine Sveti Juraj na Bregu i Udruge za zaštitu potrošača ˝Međimurski potrošač˝ u utorak, 19. lipnja 2018., u općini Sveti Juraj na Bregu održano je savjetovanje potrošača na temu ˝Zaštita korisnika elektroničkih komunikacija˝.  Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga za zaštitu potrošača i druge zainteresirane osobe, a predavači su bili stručnjaci Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a), koji se bave zaštitom korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga. Tijekom zanimljive i interaktivne rasprave HAKOM-ovi stručnjaci nazočne su upoznali s pravima i obvezama korisnika i operatora elektroničkih komunikacijskih usluga, koji se tiču sklapanja i raskida pretplatničkih ugovora te mogućnostima kontrole potrošnje i zaštite od neželjenih iznosa.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

preneseno s: www.hakom.hr


aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content