Obavijest vlasnicima pasa

REPUBLIKA HRVATSKA
MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
OPĆINA SVETI JURAJ NA BREGU

Pleškovec, 25. siječnja. 2018. godine

OBAVIJEST VLASNICIMA PASA

Na temelju Zakona o veterinarstvu, Zakona o zaštiti životinja te naredbi o mjerama zaštite životinja od zaraznih i nametničkih bolesti i njihovom financiranju za tekuću godinu mještani s područja Općine Sveti Juraj na Bregu su dužni provesti mjeru obaveznog mikročipiranja i cijepljenja pasa protiv bjesnoće te tretiranje pasa protiv unutrašnjih nametnika, trakavica i glista putem izdavanja tableta. Ovim putem se obavještavaju vlasnici pasa da će se u 2018. godini na području Općine Sveti Juraj na Bregu provoditi cijepljenje pasa protiv bjesnoće prema sljedećem rasporedu:

30.01. NASELJE LOPATINEC,

31.01. NASELJE VUČETINEC I PLEŠKOVEC,

01.02. NASELJE BREZJE I MALI MIHALJEVEC,

02.02. NASELJE ZASADBREG,

05.02. NASELJE OKRUGLI VRH, FRKANOVEC I DRAGOSLAVEC.

Cijepljenje se obavlja od kuće do kuće prema navedenom rasporedu cijepljenja, a provodit će koncesionar Bioinstitut d.o.o., Čakovec.

Cijena cijepljenja psa protiv bjesnoće iznosi 150,00 kuna. U sklopu cijepljenja besplatno će se provoditi mikročipiranje pasa i izdati Putovnicu za kućnog ljubimca, a financirat će Općina Sveti Juraj na Bregu. U navedenu cijenu je uračunat PDV.

 OPĆINSKI NAČELNIK
Anđelko Nagrajsalović, bacc.ing.comp.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content