PRIJAVE U TIJEKU Treneri spremno čekaju mališane na Veseloj školi nogometa

Udruga mladih Mali Mihaljevec i Mihovljan po peti put organiziraju Veselu školu nogometa koja će se održati od 21. do 25. kolovoza 2017. godine na nogometnom igralištu u Malom Mihaljevcu.

Škola je namijenjena djevojčicama i dječacima od 2 do 12 godina, a vodit će ju 24 trenera i članova Udruge mladih Mali Mihaljevec i Mihovljan, čiji je glavni koordinator Vedran Kovačić. Treneri su 30. lipnja i 1. srpnja prisustvovali na seminaru u Mihovljanu gdje su Mario Horvat, Krunoslav Mezga, Tatjana Mesarić i doktorica Vlatka Hajdinjak Trstenjak održali kratka predavanje te su treneri počeli pripremati zanimljive i raznovrsne dječje igre.

Seminar su posjetili načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović i njegov zamjenik Damir Novak te vijećnik Općine Šenkovec Jurica Koštarić, koji podupiru ovaj projekt kao i brojni drugi sponzori.

Djecu očekuje veselje, zabava, natjecanje te je pripremljen niz dodatnih sadržaja – prezentacije rada vatrogasaca i policije te nastup komičara Vlatka Štampara i Tomislava Koze Kozačinskog.

Škola je besplatna i svi koji sudjeluju u projektu dobivaju majicu, kapu, narukvicu, diplomu i mali obrok svakog dana.

Dodatne informacije možete saznati na Facebook stranici ili putem mobitela 098 956 3001 (Krunoslav Mezga) i na 091 884 5141 (Ivona Vugrinec) gdje roditelji mogu prijaviti svoju djecu za sudjelovanje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content