DANI FRKANOVCA Kuhaju Dudek, Regica, Cinober i Presvetli

Nadolazeći vikend 22. i 23. srpnja u znaku je Dana Frkanovca 2017., priredbe koju 11. put za redom priprema i organizira Udruga Frkanovčani, a ova bi trebala biti najbolja od svih odličnih do sada.

– Ovogodišnju manifestaciju će voditi članovi KUD-a Gruntovčani, Sigečko srce iz podravskog Sigeca, koji su pripremili atrakciju foto kabine, a sudjelovati će na gastro natjecanju u sklopu Frkanovskog tajerčeka.

Dudek, Regica, Cinober i Presvetli, likovi poznati iz TV serije Gruntovčani, koje oživljavaju KUD-ovci kuhati će podravske specijalitete. Njima smo povjerili i vođenje cijelog programa. Ništa manje atraktivni neće biti jelovnik mamičine frkanovske kuhinje, koji će pripremati pojedinci i udruge.

Predstavit ćemo geocaching projekt, a bit će i Likovna kolonija, susret raseljenih Frkanovčana te vožnja kočijom. Biti će prikazani tradicionalni poslovi i radovi, gostovati će više KUD-ova, svirati će glazbeni sastav SANJARI, a biti će i drugih zanimljivosti – kaže Željko Medved, predsjednik Frkanovčana.

Stoga, treba odabrati barem jedan događaj, premda je najbolje na dva dana kampirati se u Frkanovcu, blizu Doma kulture, odnosno škole, gdje će se sav program održavati od 14 sati nadalje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content