ZASADBREG 77 Proslava 40 godina djelovanja

Nogometni klub Zasadbreg 77 obilježava tijekom ovog vikenda 40 godina djelovanja, organizira Memorijalni turnir Siniša Patafta i veliki koncert Dražena Zečića. Siniša Patafta bio je odličan golman te još bolji čovjek i zato svake godine organiziraju memorijalni turnir kojim se prisjećaju svih njegovih obrana te dobrih djela koje je činio u našem malom Zasadbregu.

Memorijalni turnir počinje u subotu u 16:00 sati, a na njemu će sudjelovati uz domaćina još Omladinac Mačkovec, Hajduk Štrukovec i Mali Mihaljevec. U 19:00 sati sa svirkom počinje predgrupa Motiv, a koncert Dražena Zečića počinje u 21:00 sat.

U nedjelju u 14:00 sati igrat će se utakmica veterana, u 15:30  sati je podjela zahvalnica i domjenak, u 16:30 sati utakmica za 3. mjesto i finale od 18:00 sati. Od 16:00 nastupa grupa RiveR.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content