PROŠČEJSKA GOLIJADA u Brezju

Na igralištu Hrastje u Brezju prijateljski nogometni turnir odigrali su susjedni i prijateljski klubovi Hajduk i Venera. U kiši golova koja je prethodila pravoj kiši vratari su devet puta vadili loptu iz mreže.

Bolje su krenuli hajdukovci i u početnim minutama susreta sretno i spretno su poveli 2:0. Venera je s dva lijepa pogotka vratila stvari na početak i na poluvremenu je 2:2. Gosti u potpunosti preokreću rezultat i poveli su 2:3.

No ne predaju se ni domaći igrači i poravnavaju na 3:3 na veselje stotinjak gledatelja koji su pratili neizvjestan meč. Venera opet uzvraća s dva uzastopna gola i bježi na 3:5. Hajdukovci smanjuju na 4:5, no više od toga nije išlo i sudac Nino Škrobar označava kraj s tim konačnim rezultatom.

Kako to već biva održano je i treće poluvrijeme zajedničkim druženjem. Vrijedi još dodati da su ovi igrači koji su u nešto zrelijim godinama ostavili dubok trag u tradiciji ovih klubova koji ove godine bilježe lijepe obljetnice.

Nogometni klub Hajduk Brezje osnovan je 1962. godine i ove godine je 55 godina djelovanja kluba, dok je Venera osnovana 1977. godine i ove godine bilježi lijep jubilej 40 godina djelovanja.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content