DVA OPĆINSKA nogometna derbija u Svetom Jurju na Bregu

U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina B iz Općine Sveti Juraj na Bregu je pet klubova, a tijekom vikenda imamo dva općinska derbija. U subtu u 17:00 sati igraju Vučetinec i Venera PMP. Vučetinec je u vrlo nezgodnoj situaciji na pretposljednjem mjestu s 21 bodom, dok mu se posljednji Donji Koncovčak sasvim približio i ima 19 bodova.

Venera je u lagodnoj situaciji na 6. poziciji s 34 boda i može sasvim rasterećno odigrati ovaj susret. Venera je u jesenskom dijelu prvenstva sredinom listopada deklasirala Vučetinec 5:0.

U Brezju će u nedjelju od 17:00 sati na igralištu Hrastje igrati Hajduk i Mali Mihaljevec. Brezovčani su na 3. poziciji s 39 bodova, dok je Mali Mihaljevec 8. s 33 boda. Domaćin igra vrlo promjenjivo.

Nakon sigurne pobjede u Zasadbregu 0:3 u derbiju tog kola potpuno neočekivano su Brezovčani pali kod posljednjeg Donjeg Koncovčaka 4:3. Ni Mali Mihaljevec ne ulazi u dobrom ozračju u sujedski derbi nakon domaćeg poraza od Slobode (M) 3:5. U jesenskom susretu bila je prava golijada, iako su Brezovčani imali dva puta po dva gola višla slavio je Mali Mihaljevec 5:4.

Neovisno o trenutnom položaju na tablici i stanju ekipa susjedski derbiji uvijek imaju posebnu draž, sigurno će biti puno gledatelja pa će svi dati svoj maksimum tako da teško da u bilo kom susretu možemo nekome dati prednost ili ga čak proglasiti favoritom. Nadamo se lijepom vremenu tijekom vikenda, velikom broju gledatelja i kao i obično neka pobijedi – bolji.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content