Uskrsnice za umirovljenike s područja Općine Sveti Juraj na Bregu

U Proračunu Općine Sveti Juraj na Bregu osigurana su sredstva za isplatu uskrsnica svim umirovljenicima s područja Općine Sveti Juraj na Bregu koji primaju mirovine do iznosa od 1.500,00 kuna.

Pozivaju se svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području Općine Sveti Juraj na Bregu da od utorka 11. travnja do petka 14. travnja u vremenu od 8:00 do 14:00 sati, dođu u Općinsku upravu (Pleškovec 29), te podignu uskrsnice.

Umirovljenička uskrsnica Općine Sveti Juraj na Bregu iznosi 100,00 kuna po osobi, a primatelji sa sobom obavezno moraju donijeti, potvrdu o visini mirovine, osobnu iskaznicu i dokument na kojem je naveden OIB.

Ukoliko primatelj nije u mogućnosti osobno podići uskrsnicu, istu može podiči član obitelji, ali u tom slučaju mora sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu primatelja, potvrdu o visini mirovine primatelja, dokument primatelja na kojem je naveden OIB i vlastitu osobnu iskaznicu.

 

OPĆINA SVETI JURAJ NA BREGU



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content