Održan prvi Rogozničar u Vučetincu

Ovaj viken održan je prvi malonogometni noćni turnir na asfaltu u sportsko-rekreacijskom centru ‘Rogoznica’ u Vučetincu. U organizaciju su složno krenuli Udruga mladih Vučetinec, DVD Vučetinec i NK Vučetinec, te su pokrenuli turnir pod nazivom Rogozničar koji će organizirati i svake slijedeće godine u istom terminu na kraju lipnja, odnosno početkom srpnja.

Za prvi put prijavilo se 10 ekipa te je u dva dana odigrano je 28 zanimljivih utakmica. Prvo mjesto osvojila je ekipa Hudek transporti iz Maruševca, drugo mjesto Udruga mladih Vučetinec, treće mjesto ekipa pod nazivom ‪#‎CRO iz Čakovca, a četvrto ekipa Caffe bar Sara Pribislavec.

Sav prihod od turnira će se namijeniti za gradnju odbojkaškog igrališta na pijesku. Sportsko-rekreacijski centar ‘Rogoznica’ u Vučetincu je prekrasno mjesto za održavanje ovakvih sportskih događaja te organizatori već sada najavljuju još bolji Rogozničar 2017.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content