Jurjevski osmaši otplesali prema novim izazovima

 

U utorak u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu priređena je oproštajna priredba osmih razreda. U tri odjeljenja bio je 51 učenik, a da se radi o iznimno vrijednoj i marljivoj generaciji govori podatak o 15 učenika koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom.

Prvi dio programa priredili su učenici koji su se kroz video prikaze, pjesme, igrokaz i recitaciju oprostili od osnovne škole. Iako se s velikim veseljem iščekivalo svako školsko zvono, kod posljednjeg im je kroz glavu proletjela misao: ‘Možemo li opet ispočetka?’

Nakon podjele svjedodžbi i prigodnih knjiga najboljim učenicima koje je podijedlio ravnatelj Mladen Beuk uslijedio je domjenak i zajedničko druženje učenika, roditelja i djelatnika škole. U ovakvim trenucima najčešći su komentari kako je sve (pre)brzo prošlo, a nismo se zapravo ni okrenuli, još si toliko toga nismo rekli, a sad su već aktualne teme odabira programa u srednjim školama i tko je ispod ili iznad crte.

Točka na i bio je plesnjak u dvorani uz živu glazbu. Učenici su si dali oduška i uživali u posljednjem zajedničkom druženju. U učenju i ponašanju odlični, na plesnom podiju još bolji. Uskoro kreće svatko na svoju stranu, sretno vam bilo svima.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content