Anja Okreša pobjednica Lino višebojca

SUDJELOVALI SU I DRUGI UČENICI IVANA GORANA KOVAČIĆA SVETI JURAJ NA BREGU

Zaglušujuća buka čula se u subotu, 21. svibnja, u Koprivnici.

U punoj dvorani Gimnazije Fran Galović sve su oči bile uprte u natjecatelje koji su odmjeravali snage u rukometu, nogometu, košarci, trčanju i skoku u dalj. Najbolja u tim disciplinama bila je učenica OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu, Anja Okreša, koja je pobjednica ovogodišnjeg jubilarnog 10. natjecanja Lino višebojac.

Ovaj projekt Podravka organizira radi poticanja školskog sporta, razvijanja sportskih navika kod učenika osnovnih škola te promocije njihovog kulturnog stvaralaštva.
U polufinalu Lino višebojca sudjelovao je i Jan Horvat. Anju i Jana bodrili su i navijači škole koji su organizirano došli autobusom koji im je omogućila Općina Sveti Juraj na Bregu.

U programu su nastupile i učenice Nives Hažić, Tea Veselko, Asja Vidović i Vitomira Turk s pjesmom Vuprem oči. Ravnatelj škole Mladen Beuk primio je nagradu za najbolji kulturno – umjetnički program koji je OŠ Ivana Gorana Kovačića pripremila povodom Županijskog natjecanja Lino višebojac u listopadu prošle godine.

Nakon natjecanja svi sudionici i navijači otišli su na gradske bedeme na predstavljanje Renesansnog festivala gdje su se družili i zabavljali.

preneseno s: www.mnovine.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content