37. godišnja skupština DVD-a Vučetinec

Dana 5.3.2016. održana je 37. redovna godišnja skupština društva. Na samom početku sve prisutne pozdravio je predsjednik DVD-a Kruno Petričević: načelnika općine Sv. Juraj na Bregu Anđelka Nagrajsalović, ispred VZŽM i VZO Damira Kovačić, NK Vučetinec Miljenka Crnčec te okolna društva DVD Lopatinec, Brezje, Zasadbreg, M. Mihaljevec, Slakovec, Čakovec, G. Hrašćan, Macinec, Knezovec i Sivica. Predsjednik MO Vučetinec izostanak je opravdao zbog bolesti.

Društvo bilježi jednu intervenciju gašenja i dvije tehničke intervencije. Odlaske na natjecanja VZO s tri ekipe i županijsko s dvije ekipe seniora. Problem već duže vrijeme je nedostatak dječje ekipe što se nadaju popraviti iznosi u izvješću zapovjednik društva Miljenko Živko. Najvrednija vijest u izvješću upravnog odbora je nabavljeni novi kombi Renault Master s kojim će društvo biti spremnije i mobilnije u izvršavanju svojih zadaća. DVD je bogatiji sa dva dočasnika a početkom ove godine 5 vatrogasaca i 2 časnika. Pozdravnim riječima obratio se predstavnik VZŽM i predsjednik VZO Damir Kovačić koji je i pomogao pri podjeli priznanja i diplomi. Načelnik općine uz riječi pohvale i ohrabrenja u daljnjem radu kazao je kako je spremna potrebna dokumentacija za dogradnju još jedne garaže i proširenje doma. Pred društvom su opet novi zahvati.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content