Poziv na drugu radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije 2014.-2020.

POZIV

na drugu radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije 2014.-2020.

LAG-a Međimurski doli i bregi

u utorak, 02. veljače 2016. u 17 sati u Strahonincu

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi 2014.-2020., kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.

Pozivamo sve zainteresirane institucije, poduzetnike, poljoprivredna gospodarstva, udruge i pojedince koji su upoznati s razvojnim problemima i potrebama područja LAG-a na drugu tematsku radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije koja će se održati u utorak, 02. veljače 2016. godine u 17 sati u zgradi Općine Strahoninec (informatička učionica) za područje svih deset jedinica lokalne samouprave LAG-a Međimurski doli i bregi.

Teme radionice:

– definiranje ciljeva, prioriteta i mjera Lokalne razvojne strategije LAG-a do 2020. godine

– prikupljanje postojećih projektnih ideja

Molimo Vas da svoj dolazak na radionicu potvrdite najkasnije do ponedjeljka 01.02.2016. do 12 sati na e-mail lag.mdib@gmail.com ili na 098/9323599 (Vedrana Horvat, voditeljica LAG-a). Predviđeno trajanje radionice je do 2 sata.

LAG u svrhu izrade strategija prikuplja projektne ideje i projekte putem OBRASCA (u prilogu) u koji se skraćeno upisuju najbitniji opisni dijelovi projekta. Molimo da nam ispunjene obrasce vratite na e-mail adresu LAG-a do 08. veljače 2016. godine.

Kako bih Vam pomogli u oblikovanju Vaše projektne ideje i ispunjavanju obrasca, najavljujemo besplatne konzultacije u uredu LAG-a u Nedelišću u terminima u kojima Vama odgovara pa Vas molimo da svoj dolazak na konzultacije najavite najkasnije dan ranije do 10 sati na kontakte LAG-a.

Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content