U Kneji održana Večer poezije i glazbe

U restoranu Kneja u Malom Mihaljevcu u četvrtak, 1. listopada održana je Večer poezije i glazbe. Te su večeri svoju poeziju predstavili Ivan Mesarić iz Slakovca, Sonja Vršić iz Murskog Središća, Danijel Kralj iz Lopatinca, Josip Mihalković iz Čakovca i Ksenija Sabolić iz Šenkovca.

Za glazbeni ugođaj pobrinuli su se Hrvoje i Srećko Krištofić iz Čakovca te Antonio Vuk iz Šenkovca, dok je svoje slike za tu priliku izložila Spomenka Marciuš. Gost večeri bio je glumac Zoran Kelava iz Varaždina koji je izveo politički cabare performans i dječju šaljivu poeziju.

Večer je bila i humanitarnog karaktera jer autorica knjige “Put prema otoku” Ksenija Sabolić dio prihoda (30% od svake prodane knjige) poklanja potrebitoj obitelji, kojoj će novčana sredstva uručiti predsjednica Socijalnog vijeća Šenkovca. Bila je ovo jedna prekrasna večer u kojoj su istinski uživali gosti Kneje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content