Djeca uživala u besplatnom jahanju ponija i poklonima

U subotu 21. ožujka Sekcija sportskih novinara Međimurja organizirala je za najmanje, vrtićku djecu, predškolce i djecu razredne nastave, zanimljivo sportsko i poučno prijepodne nazvano Pozdrav proljeću. Od 10 do 12 sati u suradnji s Rančom Ponyland Mursko Središće djeca su besplatno jahala ponije na ulasku u park. Sve aktivnosti su bile zanimljive i posjećene, ali ipak su poniji za djecu nešto posebno i magično.

U vremenu između 10 i 11 sati akciji su se priključili košarkaši Međimurja koji su zajedno s organizatorima podijelili više od 1000 Kviki grickalica, puc-puc bombona i notesa, a između 11 sati i podneva akciji se pridružio srebrni olimpijac Filip Ude s kojim su se djeca fotografirala. Organizirana je nagradna igra Traženje blaga u Čakovcu koja je bila uspješna zahvaljujući brzim tragačima koji su došli do nagrada uz pomoć portala eMedjimurje.hr. Djeca su imala prigodu besplatno posjetiti Muzej Međimurja te razgledati oldtimere članova Oldtimer kluba Međimurje.

Sekcija sportskih novinara najsrdačnije zahvaljuje u ime djece koja su bila oduševljena ovakvom koncepcijom subote svima koji su podržali akciju i sponzorima: Muzej Međimurje, Oldtimer klub Međimurje, Ranč Ponyland Mursko Središće, Turistička zajednica Čakovca, Atlantic Trade Zagreb, Podravka Koprivnica, Tiskara Letis, Frizerski salon Viva, Čakovečki bazeni Marija Ružić, VBZ, Školska knjiga, Igraonica Prugi, učiteljicama OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu Raheli Klobučarić, Renati Martinec, Borki Bunjac, Marijani Belko, Maji Barbić, Moniki Vrbanec te Alenki Novak koja je brinula za eventualnu medicinsku skrb i Miroslavi Novak koja je sve zabilježila fotografijama.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content