LAG Međimurski doli i bregi održao je 4. sjednicu Skupštine Udruge

LAG Međimurski doli i bregi održao je 4. sjednicu Skupštine Udruge 20. veljače 2015. godine u prostorijama Općine Sveti Juraj na Bregu. Na sjednici je prisustvovalo 55 predstavnika članova LAG-a, Upravnog i Nadzornog odbora LAG-a, kao i gosti skupštine. Sjednica je bila izborno – izvještajnog karaktera pa je tako Skupština usvojila sve godišnje izvještajne dokumente, a usvojen je i plan rada za 2015. godinu.

Održan je i izbor novih članova tijela upravljanja LAG-a. Za predsjednicu LAG-a imenovana je dosadašnja predsjednica Sanja Krištofić, a za dopredsjednicu LAG-a Dijana Posavec. Broj članova Upravnog odbora povećan je s 11 na 13 članova.

Početkom godine LAG Međimurski doli i bregi započeo je s edukacijom EU Fonds Manager Specijalist/ica za pisanje i upravljanje EU projektima za svoje zaposlene, članove i volontere.

U 2015. godini LAG planira provoditi aktivnosti zacrtane u Lokalnoj razvojnoj strategiji, a krajem godine će krenuti s izradom nove lokalne razvojne strategije prema Programu ruralnog razvoja 2014-2020. LAG će intenzivirati informiranje stanovnika LAG-a i svojih članova, organizirati promidžbene događaje za sve stanovnike LAG-a i besplatne radionice za svoje članove s ciljem usavršavanja i obrazovanja. Članovi će moći sudjelovati na seminarima, studijskim putovanjima i sajmovima.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content