Omladinac Novo Selo Rok i EMGA Zasadbreg najbolji u Svetom Jurju na Bregu

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu tijekom vikenda igra se malonogometni turnir u organizaciji Škole nogometa Sveti Juraj na Bregu. U subotu ujutro nastupali su nogometaši u kategoriji U-8.

>>> Grupe i raspored susreta

Sudjelovalo je osam ekipa Nakon razigravanja po skupinama prošle su ekipe Omladinac Novo Selo Rok, Zelenko Novakovec, Rudar Mursko Središće i NŠ Sveti Martin.

Za treće mjesto NŠ Sveti Martin pobijedila je Zelenka 2:1. U finalu je Omladinac Novo Selo Rok pobijedio Rudar Mursko Središće 4:1.

U kategoriji U-12 sudjelovalo je 12 ekipa. Nakon razigravanja po skupinama, prošle su slijedeće ekipe: ŠN Sveti Martin 1, NK Međimurec, ŠN Sveti Martin 2, EMGA Zasadbreg, NŠ Sloga i Zelenko, koje su razvrstane u dvije skupine.

Pobjednici skupina ŠN Sveti Martin i EMGA Zasadbreg igrali su finale koje je završilo rezultatom 1:1. Ekipa EMGA Zasadbreg bila je bolja i izvođenju penala i osvojila turnir. Za treće mjesto igrale su ekipe NK Međimurec i ŠN Sloga. NK Međimurec je pobijedio rezultatom 1:0 i osvojio treće mjesto.

U nedjelju se turnir nastavlja prijepodne kategorijom U10 (8 ekipa) i poslijepodne U15 (10 ekipa).

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content